Onze werkwijze

Eindelijk thuis. Snel de haard aan. Vuur, warmte, gezelligheid. Wij verkopen vuur. En de passie er voor krijgt u er bij. Wanneer de haard bij u thuis dé plek is geworden waar u zich thuis voelt.

Advies

Hulp bij uw keuze. Met onze expertise kunnen wij u adviseren over wat bij u mogelijk is en waarmee u rekening moet houden. Een bezoek thuis behoort tot de mogelijkheden. Wanner u onze showroom bezoekt is het handig om tekeningen van uw woning mee te nemen. Waar op te letten. Bij het realiseren van een haard komt vaak meer kijken dan in eerste instantie lijkt. Denkt u daarbij aan de plaats van het rookkanaal en de eisen die daaraan worden gesteld of de hoeveelheid warmte die een haard afgeeft die passend moet zijn voor de ruimte. Dit zijn zomaar enkele items waar we u in adviseren.

Ontwerp

Haardenarchitectuur, van eenvoudig tot geraffineerd. Het maken van een ontwerp geeft u een reëel inzicht geven op hoe uw haard er komt uit te zien. Met onze expertise op het gebied van ontwerpen, warmte, technische eisen zullen we uw wensen maximaal invullen.

Om uw wensen in te vullen kunnen wij u een totaalconcept aanbieden. Indien gewenst kunnen we u in contact brengen met onze partners op het gebied van bijvoorbeeld wandafwerking en kasten.

Offerte aanvragen? bouwtekening mee!

Uitvoering

Als lid van Stiching Nederlanse Haarden- en Kachelbrache (NHK) bieden wij u gegarandeerde kwaliteit!

Deze garantie houdt in, dat wij conform onze vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en de merken die wij verkopen een kwalitatief goed product zullen leveren.

De Stichting Geschillencommissies Sfeerverwarming waarborgt deze garantie, door in geval van een geschil over de geleverde kwaliteit van het product een onafhankelijk advies te geven, dat voor beide partijen bindend is.

Voor u als klant betekent dit, dat u straks kunt u genieten van een goed en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Gegarandeerd!

Daarnaast is onze vakkundigheid ook gegarandeerd. Ons bedrijf is EVIS gecertificeerd en daarmee aantoonbaar vakkundig op het gebied van advisering en uitvoering zowel voor hout- als gasgestookte haarden.