Partners

Hieronder vindt u een selectie van partners waar we mee samen werken. Stuk voor stuk vakkundig op hun eigen vakgebied.

Partners

 

Profires Is een samenwerkingsverband van een achttal zelfstandige haarden- en kachelleveranciers. Deze bedrijven zijn stuk voor stuk professionails en deskundig. Ook Appelman haarden architectuur maakt deel uit van deze organisatie om zo samen met haar partners voortdurend zich te ontwikkelen en verbeteren.
www.profires.nl


Flevo Painting levert een hoogwaardig pakket aan afwerkingsmogelijkheden voor uw in- en extrieur.
www.flevopainting.nl

 

 

Onze no-nonsense benadering past prima in onze relatie met bouwbedrijf Hof. Korte en directe lijnen maken dat de realisering van uw woning en haardpartij soepel verloopt en u werk uit handen neemt. Wel zo prettig!
www.bouwbedrijfhof.nl

 

Graag voorzien we in een toenemende behoefte door haarden te combineren met kasten en meubelwerk. Met Wilco Koel interieur bieden we de mogelijkheid om de haardpartij te laten worden tot het middelpunt in uw woonkamer. Haard, tv en audio zijn zo perfect te integreren.
www.wilcokoelinterieur.nl

 

Onze specialiteit is het ontwerpen en realiseren van haardpartijen. Heeft u daarnaast behoefte aan een overall-plan? Met Kim Roestenburg haalt u een kundige interieurarchitect in huis. De synergievoordelen van onze samenwerking komen u geheel ten goede.
www.kimroestenburg.nl

 

VDM Woningen. Ook in houtskelet woningen plaatsen we veel haarden en kachels. Zowel op hout als gas. Door een goede samenwerking tussen VDM en ons bedrijf, wordt er al in een vroeg stadium rekening gehouden met uw wensen op gebied van haarden of kachels in woning.  www.vdm.nl