Op zoek naar een haard of kachel? Welkom in onze showroom in Almere!

Als u op zoek bent naar een haard, kachel of schouw, kijkt u dan eens op deze website. Appelman Haarden Architectuur adviseert, levert en plaatst vanuit Almere in geheel Flevoland. Maar ook in West-Friesland, Het Gooi en Noord-Holland.

Op deze website vindt u informatie en tips die u verder helpen bij uw oriëntatie en het maken van een keuze die bij u past.
Omdat er het gebied van kachels, open haarden, liftdeurhaarden, gashaarden en schouwen zóveel is te kiezen, ook bij ons, adviseren we u graag. Wij, Bas Appelman en Henk Ziengs van Appelman Haarden Architectuur doen dat, samen mét onze medewerkers graag én met passie.
Maar bovenal vakbekwaam en persoonlijk.
U bent dus niet alleen hier welkom, zeker ook in onze showroom.

Op zoek naar een haard of kachel? Welkom in onze showroom in Almere!

Over ons bedrijf.

Ons bedrijf vertegenwoordigt een jarenlange ervaring in het bouwen van haarden en rookkanalen. Sinds de oprichting in 1976 en vestiging in Bovenkarspel en daarna in Grootebroek heeft zich een gestage ontwikkeling afgetekend waardoor wij nu in staat zijn u een buitengewoon breed en gevarieerd assortiment aan te bieden. Dit assortiment biedt een variëteit aan hout- en gasgestookte haarden en kachels, schouwen, rookkanalen, van eenvoudig tot zeer luxe.

Kenmerkend voor deze producten zijn de kwaliteit. Uw haard is tenslotte niet enkel een gebruiksartikel, maar maakt deel uit van uw leefomgeving en voedt uw gevoel van sfeer en gezelligheid.
Vaak voor jaren.
Dáárom vinden wij kwaliteit belangrijk.
Voor onze producten en zeker niet minder voor ons advies, de uitvoering en onze service.

De showroom is van Grootebroek verhuist naar Almere. Vanuit deze centrale plek plaatsen we haarden in Flevoland, Het Gooi, West-Friesland en Noord-Holland.